Latterlige kjærlighetshistorier

Latterlige kjærlighetshistorier - Milan Kundera | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Milan Kundera
DIMENSJON
5,40 MB
FILNAVN
Latterlige kjærlighetshistorier.pdf
ISBN
7170228233451

BESKRIVELSE

Personene i novellesamlingen Latterlige kjærlighetshistorier er besatt av kjærligheten. Her treffer vi det fysiske begjæret, den varige kjærligheten som ikke ruster - og den ustoppelige skjørtejegeren som gambler med tilfeldighetene. Kjærligheten skaper skandaler, eller i hvert fall forviklinger.Han som plukker opp en haiker med tanke på et kortvarig bekjentskap, opplever plutselig noe han sent vil glemme. Hun som har bestemt seg for aldri å glemme sin mann, oppdager at hun kan møte livet på ny. Kunderas Latterlige kjærlighetshistorier har med god grunn oppnådd klassikerstatus.For første gang foreligger Milan Kunderas samlede verker på norsk i én serie, med omslagsillustrasjoner av forfatteren selv.Oversatt av Ådne Goplen.

For første gang foreligger Milan Kunderas samlede verker på norsk i én serie, med omslagsillustrasjoner av forfatteren selv. Oversatt av Ådne Goplen. Kjøp Latterlige kjærlighetshistorier fra Cappelendamm Personene i novellesamlingen Latterlige kjærlighetshistorier er besatt av kjærligheten.

Slik fikk de svar på viktige spørsmål de hadde om hverandre. Latterlige kjærlighetshistorier 1984 ; Tilværelsens uutholdelige letthet 1984 ; Romankunsten 1987 ; Udødeligheten 1990 ; Forrådte testamenter 1994 ; Langsomheten 1996 ; Identitet 1998 ... Les denne saken på UiOs nettsider. Primærlitteratur.

RELATERTE BØKER