Når er jeg gammel nok til å skyte faren min?

Når er jeg gammel nok til å skyte faren min? - Åse Ombustvedt | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Åse Ombustvedt
DIMENSJON
4,90 MB
FILNAVN
Når er jeg gammel nok til å skyte faren min?.pdf
ISBN
5332703859735

BESKRIVELSE

Nominert til Nordisk Råds barne- og ungdomslitteraturpris 2020.Årets viktigste og vondeste bok, er en diktsyklus for ungdom. En navnløs tenåring lever med en voldelig far. Gjennom hans tanker og observasjoner kommer vi tett på en ung gutt og en familie, som hele tiden lever i skyggen av en ulmende vulkan. Hvordan påvirker fysisk og psykisk mishandling et ungt sinn? Hva tar dette unge mennesket med seg videre, i livet og i møte med omverdenen?Dette er en liten bok om et stort og vanskelig tema, som berører flere enn vi aner. Noen bøker kan endre liv. Kanskje til og med redde det. Dette er en slik bok.Åse L. Ombustvedt (f. 1963) er lærer, og har gått på skrive- kunstakademiet. Dette er hennes tredje bok. Ombustvedt er født og oppvokst i Våler i Østfold, og er i dag bosatt på Jeløy.Marianne Gretteberg Engedal (f. 1986) er illustratør og kokk fra Haugastøl. Hun er utdannet ved Kunsthøgskulen i Bergen. Under kunstnernavnet Skinkeape legger hun jevnlig ut tegninger og malerier på Instagram. Hun har i skrivende stund 55 000 følgere.

Wow! Det er heftig, det er hjerteskjærende og det er dikt som berører. Dette er en ... Når er jeg gammel nok til å skyte faren min? traff meg med en knyttneve i hjertet.

Litteraturhuset. Wergelandsveien 29, 0167 Oslo, Norway.

RELATERTE BØKER