Boka om Baltimorefamilien

Boka om Baltimorefamilien - Joël Dicker, Agnete Øye | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Joël Dicker, Agnete Øye
DIMENSJON
11,74 MB
FILNAVN
Boka om Baltimorefamilien.pdf
ISBN
4448367423816

BESKRIVELSE

Februar 2012: Åtte år etter de dramatiske begivenhetene rundt Harry Quebert-saken, drar Marcus Goldman fra vinterkalde New York til Florida for å skrive sin nye roman. Denne gangen er det sin egen families historie han begynner å nøste i. Da Marcus vokste opp, var det to Goldman-familier: Marcus' egen, vanlige familie, og den vellykkede, rike og glamorøse Baltimore-familien, som Marcus var dypt fascinert av. Han besøkte dem så ofte han kunne, for å være sammen med fetteren Hillel og Woody, den jevnaldrende gutten onkelen og tanten hadde tatt til seg fra et ungdomshjem. Sammen var de 'Goldmangjengen', like nære som brødre. Og så var det nabojenta Alexandra, som drømte om et liv som popstjerne, og som alle guttene var like betatt av. Disse fire holdt kontakten i alle år, inntil maskene begynte å rakne og alt en dag gikk skrekkelig galt. Helt siden den skjebnesvangre dagen i 2004 har Marcus vært hjemsøkt av spørsmålet: Hva var det egentlig som skjedde med Baltimore-familien?

Kjøp boken Boka om Baltimorefamilien av Joël Dicker (ISBN 9788253038650) hos Adlibris.com. Fri frakt.

Forrige bok var kjempebra, ... Etter Sannheten om Harry Quebert-saken bekrefter Joël Dicker sitt talent med denne flotte og gripende boken. Le Dauphiné.

RELATERTE BØKER