Førsteklasses skriving

Førsteklasses skriving - Ronny Johansen, Christian Bjørn Bjerke | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ronny Johansen, Christian Bjørn Bjerke
DIMENSJON
5,40 MB
FILNAVN
Førsteklasses skriving.pdf
ISBN
7121451252235

BESKRIVELSE

Læreplanen i norsk i LK20 slår fast at elevene skal få oppleve skriveopplæringen som meningsfull. Hvordan kan læreren få til dette i begynneropplæringen? Hva er meningsfull skriveopplæring for de yngste elevene? Førsteklasses skriving er en bok om hvordan læreren kan sette skriveopplæringen inn i meningsfulle og helhetlige sammenhenger i første klasse. Boka retter seg spesielt mot studenter som tar grunnskolelærerutdanning 1-7, men lærere som jobber med norskfaget i første klasse vil også kunne få påfyll av metoder og tips til hvordan skriveopplæringen kan gjøres meningsfull i begynneropplæringen. Boka gir også verdifulle perspektiver til studenter på grunnskolelærerutdanning 5-10 som vil sette seg inn i begynneropplæring i skriving.

Hvordan kan læreren få til dette i begynneropplæringen? Førsteklasses skriving Ronny Johansen , Christian Bjerke Læreplanen i norsk i LK20 slår fast at elevene skal få oppleve skriveopplæringen som meningsfull. Hvordan kan læreren få til dette i begynneropplæringen? Et førsteklasses møte med en ny årstid: 6-åringer beskriver høsten.

Velg fag . Lesing; Skriving; Matte; Engelsk; Finn Apps Økonomibilder Førsteklasses bilder.

RELATERTE BØKER