Bli snusfri

Bli snusfri - Anders Åkerman | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anders Åkerman
DIMENSJON
5,81 MB
FILNAVN
Bli snusfri.pdf
ISBN
2582688410804

BESKRIVELSE

Endelig en praktisk og mental guide for alle som vil slutte med snus - og fange dagen! Anders Åkerman prøvde ulike metoder for å slutte med snus i femten år. Han mislyktes mange ganger før han til slutt hadde skaffet seg tilstrekkelig med kunnskaper for å kunne sette sammen sin egen metode: å slutte med glede. Det skal være gøy å slutte med snus - og det skal være en belønning å være snusfri. I denne boken får du helt konkrete tips, morsomme anekdoter og inspirerende tanker som til sammen fører til at det blir like kult som selvsagt å slutte med snus. Boken bygger på personlige erfaringer, kognitiv atferdsterapi (KAT) og forskning innen helse og livsstil. Med høy gjenkjennelsesfaktor og logiske resonnementer bygger den opp den selvtilliten du trenger for å tro på deg selv - og innse at dette fikser du! Å slutte med snus er en bedrift som får deg til å vokse som menneske.

Det er etter at han har vært snusfri i litt over tre uker. Bli RØYKFRI/SNUSFRI med Hypnose. Strever du med å kutte ut røyken eller snusen? Går planene dine i vasken? Ta tak en gang for alle.

Hypnose er veldig virkningsfullt ved røyke- og snus slutt. Snusfri: Vägen till lyckan i en snusfri vardag Anders Åkerman. Format: Kartonnage Antal sidor: 140 Omslag: Lisa Zachrisson ISBN: 9789189007055 Utgivningsdatum: 20191112.

RELATERTE BØKER