Den blå sommerfugl

Den blå sommerfugl - May Lis Ruus | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
May Lis Ruus
DIMENSJON
9,3 MB
FILNAVN
Den blå sommerfugl.pdf
ISBN
8300950798508

BESKRIVELSE

Som tjenestepike har Lucie fått et nytt liv. Fru Alexandrina er vennlig stemt overfor tjenestefolkene, men etter hvert forstår Lucie at det foregår ting i familien Broch Wagner som ikke tåler dagens lys. Herman Vekter oppvarter Lucie, og hun angrer på sitt løfte til Lars. Samtidig oppdager hun at Karen Malene ferdes blant folk uten kappen som varsler om at hun er syk. «Du får meg ikke fra det, Lucie.» sa Karen Malene. Lucie ble forskrekket da venninnen tok en stein og slo i stykker låsen. «Karen Malene! Er du forrykt!» «Du kan gå, bli med inn eller holde vakt. Jeg går i alle fall inn.»«For Guds skyld! For Gregers skyld!» Men Karen Malene forsvant inn, og Lucie gikk etter, vel vitende om at hvis de ble tatt, var følgene størst for henne selv.

Han ga den gyldne ringer og røde purpurbånd. Han lærte den å flyve høyt, høyere enn jeg er.

Engang hist i det Blaa for mig og kjærligt Vindu aabner sig, naar Dagen er for kold mig bleven, om Sne ei er paa Issen dreven. d.I,b.2,s.109 : Og der derbag da blommer vel en Rosenknop af Lys og Sjel. Den blå sommerfuglen og vår virkelighet Vår nåtid og vår fremtid er utelukkende i våre hender.

RELATERTE BØKER