Kjærlighet i tiggernes tid

Kjærlighet i tiggernes tid - Guri Riksaasen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Guri Riksaasen
DIMENSJON
3,13 MB
FILNAVN
Kjærlighet i tiggernes tid.pdf
ISBN
7146454799764

BESKRIVELSE

Hver dag på vei til og fra kontoret går Guri Riksaasen forbi en tigger. Hun ser en annen vei. En dag brytes den usynlige veggen mellom dem. Tiggeren er Elena. Hun har et hjem, en historie, et landskap og en identitet.Hva skjer når en vanlig norsk kvinne våger steget over til de menneskene som vi ser, men aldri ser? Hvem er de - og hvem blir hun?Kjærlighet i tiggernes tid er en sterk og annerledes bok om fattige tilreisende. Den debatterer ikke. Den tegner heller fram et uvanlig vennskap, med all den smerte og glede det gir.

Hun ser en annen vei. En dag brytes den usynlige veggen mellom dem.

Foto: Kyrre Lien / Scanpix. Denne overskriften kom til meg etter å ha blitt minnet på tittelen til nobelprisvinneren i litteratur, Gabriel Garcia Marquez kjærlighetsroman fra 1985: «Kjærlighet i koleraens tid» Boken blir betegnet som en av de fineste kjærlighetsromanene som er skrevet på spansk, og et høydepunkt i hans forfatterskap. Aftenpostens anmelder følger opp og skildrer boken som:» En… Gabriel García Márquez (født 6.

RELATERTE BØKER