Multisystemisk terapi

Multisystemisk terapi - Scott W. Henggeler, Sonja K. Schoenwald, Charles M. Borduin, Melisa D. Rowland, Philippe B. Cunningham | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Scott W. Henggeler, Sonja K. Schoenwald, Charles M. Borduin, Melisa D. Rowland, Philippe B. Cunningham
DIMENSJON
12,50 MB
FILNAVN
Multisystemisk terapi.pdf
ISBN
5465430702196

BESKRIVELSE

Denne boka handler om en type behandling som fungerer for unge mennesker med alvorlige atferdsvansker og deres familier, nemlig multisystemisk terapi (MST).Hver dag ber familier om hjelp og behandling til barn og unge med atferdsvansker, og hver dag forsøker terapeuter å gi den etterlengtede hjelpen. Men formen på behandlingen varierer. Noen behandlingsformer er effektive ved bestemte typer problemer, mens andre overhodet ikke har noen effekt på slike problemer.Boka gir en grundig innføring i det teoretiske og terapeutiske grunnlaget for MST og viser sentrale prinsipper og arbeidsmåter i behandlingsprosessen. Multisystemisk terapi er et alternativ til institusjonsbehandling og skal være prøvd før eventuell institusjonsplassering der det er mulig. I dag er MST et veletablert tilbud i Norge, og til nå har cirka 6000 familier mottatt MST-behandling.I samarbeid med MST Services og forfatterne av denne boka har Atferdssenteret arbeidet med å tilpasse MST til norske forhold, og disse endringene er innarbeidet i den norske oversettelsen av boka........

MST trekkes fram som et eksempel på et tiltak hvor det foreligger forskningsbasert dokumentasjon for effekt. Det har gått 13 år siden MST ble introdusert og det er på tide med Multisystemisk terapi (MST) er et familie- og nærmiljøbasert tiltak for ungdom (12 - 17 år) med alvorlige atferdsproblemer.

Tabell 1 beskriver inklusjons- og eksklusjonskriteriene i MST, og angir alvorlighetsgraden av ungdommens ... Multisystemisk terapi (MST) er et tilbud til familier med ungdom i alderen 12-18 år, med alvorlige atferdsvansker. For mange ungdommer kan MST være et alternativ til plassering utenfor hjemmet.

RELATERTE BØKER