Skadeskutt idealisme

Skadeskutt idealisme - Bård Mæland | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bård Mæland
DIMENSJON
5,65 MB
FILNAVN
Skadeskutt idealisme.pdf
ISBN
3209423162261

BESKRIVELSE

Forfatteren har intervjuet offiserer som tjenestegjorde i Kosovo fra 2000-2002. Ofte kunne det være forvirrende for offiserene hvilke roller de skulle spille som internasjonal fredsoperatør. Var de soldater, bistandsarbeidere eller diplomater? I boken beskriver han hvordan noen opplevde tjenesten og de situasjoner de sto ovenfor i konfrontasjon med lokalbefolkningen. Med litteraturliste og register.

Med utgangspunkt i Kants metafysikk og praktiske fornuft forfattet Hegel (og ... I god stand. 150 kr Forsvaret fra Leidang til totalforsvar - 100 kr Skadeskutt idealisme, norsk offisersmoral i Kosovo av Bård Mæland - 200 kr.

Det motsatte av individualisme er kollektivisme. John Stuart Mill, Max Stirner og Friedrich Nietzsche er representanter for et slikt syn.

RELATERTE BØKER