Usynlig, Albert Åberg

Usynlig, Albert Åberg - Gunilla Bergström | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gunilla Bergström
DIMENSJON
6,49 MB
FILNAVN
Usynlig, Albert Åberg.pdf
ISBN
4456454469242

BESKRIVELSE

Passer for barn fra 3 år. Pappa har hatt vår-rengjøring og Albert og bestevennen Viktor får ikke lov til å rote. Albert og Viktor finner på morsomme leker som nesten ikke synes. Masse humor og fantasi.Mange barn kjenner Albert Åberg. Den lille gutten med det store hodet og ikke så mye hår. Albert bor sammen med faren sin i en høyblokk på et sted som kan være hvor som helst i verden.Bøkene om Albert Åberg er blant de mest kjente og leste bøkene for små barn i Norge.

Språk: ... Usynlig eller ei, Skybert stiller opp for Albert Åberg. Bilde: Nordisk film Vis mer Den fikk hun i klassen «Beste animerte kortfilm» i 2007, for filmen «Den danske dikteren». Usynlig, Albert Åberg Bergström, Gunilla.

Logg inn for å reservere. Reservere Detaljert informasjon.

RELATERTE BØKER