Vellykkede lovbrytere som ga seg

Vellykkede lovbrytere som ga seg - Eirik Hammersvik | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Eirik Hammersvik
DIMENSJON
8,5 MB
FILNAVN
Vellykkede lovbrytere som ga seg.pdf
ISBN
8452500922923

BESKRIVELSE

Bokens hovedpersoner er seks menn som begikk lovbrudd og drev "butikker" som tilbød ulovlige varer og tjenester. Hvordan gikk det til at de begynte å begå lovbrudd? Hvordan opplevde de den ulovlige virksomheten da de var mest aktive og "butikken" gikk bra? Og hvordan gikk det til at de sluttet å begå lovbrudd, uten at politi, domstoler og fengsel spilte noen avgjørende rolle? Disse spørsmålene belyses gjennom intervjupersonenes fortellinger, erfaringer og refleksjoner, slik de er kommet til uttrykk i samtaler og samvær med forfatteren. Boken legger vekt på å få fram hvilke momenter de seks tillegger betydning, for å forstå veier inn i og ut av det å drive med ulovlige virksomheter. Eirik Hammersvik er kriminolog og midlertidig ansatt som forsker ved Institutt for kriminologi og rettssosiologi, Universitetet i Oslo.

Bestill hjemlevering eller klikk&hent i din ARK-butikk. Gatepatruljen ble opprettet allerede i 2005 av daværende ihuga sjef for Grønland politistasjon, Kåre Stølen, som tok problemene på gaten på alvor. Denne patruljen utviklet etter hvert gode metoder og fremgangsmåter for å jobbe oppsøkende overfor barn og unge som beveger seg inn i rusmiljøene eller kriminelle grupper. Det hele skjedde foran hennes tre stebarn som var 9, 10 og 13 år gamle.

2012, Bowles og Florackis 2007 og O'Donell mfl. 2008). Toyotaen er fin som snus, men passer ikke for familiens behov.

RELATERTE BØKER