Historikere i oppdrag

Historikere i oppdrag Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
8,51 MB
FILNAVN
Historikere i oppdrag.pdf
ISBN
5413628390172

BESKRIVELSE

Trond Bergh, Sverre Knutsen og Lars Thue har vært fremtredende historikere ved Senter for næringslivshistorie på Handelshøyskolen BI i flere tiår. Alle har nylig fylt 70 år, og med dette felles festskriftet, en innovasjon innen genren, vil venner og kolleger i Norge og Norden hylle dem og takke for innsatsen. Festskriftet inneholder 18 artikler som strekker seg fra 1700-tallet til i dag pluss de tres bibliografier. Artiklene omhandler temaer som jubilantene har vært opptatt av, og fordeler seg på følgende kategorier: Infrastruktur, bedriftshistorie, økonomisk historie, overvåking og arbeiderbevegelse.

Trond Bergh, Sverre Knutsen og Lars Thue har vært fremtredende historikere ved Senter for næringslivshistorie på Handelshøyskolen BI i flere tiår. Alle har nylig fylt 70 år, ... Festskrift til Trond Bergh, Sverre Knutsen og Lars Thue i anledning 70-årsdagene i 2015 og 2016.

Alle har nylig fylt 70 år, ... Festskrift til Trond Bergh, Sverre Knutsen og Lars Thue i anledning 70-årsdagene i 2015 og 2016. Trond Bergh, Sverre Knutsen og Lars Thue har vært fremtredende historikere ved Senter for næringslivshistorie på Handelshøyskolen BI i flere tiår. Vår pris 400,-(portofritt).

RELATERTE BØKER