Mannen på festningen

Mannen på festningen - Jorunn Johansen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jorunn Johansen
DIMENSJON
7,94 MB
FILNAVN
Mannen på festningen.pdf
ISBN
6084094619798

BESKRIVELSE

Når Trym Stephenson flytter til bygda, drar Andrine til Maja på Fall på grunn av ryktene. Marina er igjen hjemme, og hver gang hun er i Kongsvinger, føler hun seg forfulgt - men er det av en levende mann eller en ånd?Marina bråstanset da det plutselig sitret i nakken. Det var noen som holdt øye med henne! Uten å tenke seg om snudde hun seg og så opp mot festningen. Hun slo hånden over munnen og kvalte et gisp. En velkjent skikkelse sto på muren og gliste.«Hemmeligheter, kjærlighet og intriger og spenning, alt som en god serie skal ha.» Gro Kåsmoli, bokelsker

Festningen rehabilitert og tilrettelagt for ny bruk, og er nå et hotell med historisk betydning. Mannen. Foto: Tore Bergeng/NVE.

OBOS er generalsponsor for festivalen Kristiansten festning er et festningsanlegg i Trondheim.Festningen ble anlagt i 1682-1684 etter ordre fra kong Christian V som et ledd i gjenoppbyggingen etter bybrannen 18. april 1682.

RELATERTE BØKER