Det lille livet

Det lille livet - Steinar Lem | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Steinar Lem
DIMENSJON
7,79 MB
FILNAVN
Det lille livet.pdf
ISBN
1639275960921

BESKRIVELSE

Det er en sammenheng mellom et godt miljø og et godt liv: Den dyrkingsjorden som går med til å frembringe en gjennomsnittlig kjøttkilo, kunne alternativt vært brukt til å dyrke 120 flasker vin. Å drikke vin er med andre ord god miljøpolitikk.Det lille livet er en rik bok, både personlig og litterært. Forfatteren diskuterer vegetarianisme med en venn over et indisk måltid, han spiser et torskehode mens han reflekterer over hvor sunt det er å spise oppdrettsfisk, og han diskuterer forbrukssamfunnet med sine 18 måneder gamle tvillingdøtre, Erle og Tina. I en tid hvor vi ofte venter på lykken rundt neste kjøkkentrend, er det ikke mange som er bekymret for artsmangfoldet, rovdyrpolitikken og det private forbruket. Det er Steinar Lem.Steinar Lem (f. 1951) er en aktiv aktør i den norske samfunnsdebatten, men er også kjent som skjønnlitterær forfatter. Han debuterte i 1973 med Signaler, som ble belønnet med Tarjei Vesaas debutantpris. Siden har han utgitt to romaner, en kortprosasamling, en bok om Jens Bjørneboe, samt debattboka Den tause krigen (1994). Han jobber til daglig i Framtiden i våre hender.

Den norske arven er med på å holde liv i det lille stedet. Lokale ildsjeler fremhever gjerne at der andre småsteder på bygda i New Zealand har dødd ut, er det fremdeles både skole, butikk, pub, kafé og mange andre tilbud i Norsewood. Det finnes romaner som gjør fysisk vondt å lese.

Om gresset, blomstene, maurene, marihønene og de andre små skapningene som lever og finnes. Han skjønte humlenes eget språk, forstod de magiske ordene og brukte enhver anledning til å få andre til å stoppe opp og bare lytte. Livet jeg har drømt om.....dét livet er igang! Takket være min kjære Frank og takket være en falleferdig hytte i skogen.

RELATERTE BØKER