Helse i tid og rom

Helse i tid og rom En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
9,25 MB
FILNAVN
Helse i tid og rom.pdf
ISBN
5695372628745

BESKRIVELSE

Dette er en bok for både arkitektur og helsefagstudenter. Den er tilpasset masterstudenter og helsefaglige videreutdanninger.Blant annet spør forfatterne hva omgivelsesestetikk og omgivelsespsykologi er. Ved hjelp av historiske og nåtidige eksempler og studier vises sammenhengene mellom bygningers og roms arkitektur og vår forståelse av sykdom, helse og velvære.Forfatterne gir studentene kunnskaper om omgivelsenes betydning for helse og velvære som er nyttige både når helseinstitusjoner skal planlegges og driftes. De drøfter også i hvilken grad et roms fysiske beskaffenhet setter begrensninger eller kan virke frigjørende og helsebringende.

Den tiden varierer fra objekt til objekt, avhengig av hvor raskt de beveger seg i forhold til omgivelsene, noe som er beskrevet i Einsteins relativitetsteori. Tid og rom. Avansert fysikk om det firedimensjonale univers.

Les mer: Den psykiatriske institusjon som et sted for læring i tid og rom (Sykepleien.no). Artikkelen har tidligere vært publisert i nyhetsbloggen PsykNytt. Abstract Sammendrag.

RELATERTE BØKER