Plutselig høre noen åpne en dør

Plutselig høre noen åpne en dør - Trude Marstein | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Trude Marstein
DIMENSJON
10,33 MB
FILNAVN
Plutselig høre noen åpne en dør.pdf
ISBN
7491431240977

BESKRIVELSE

Kritikerrost roman fra Trude Marstein i nytt design.Sara er fire år. Moren hennes er student og skriver på hovedfagsoppgaven sin. I løpet av romanen får vi innblikk i hverdagen deres, i den unge morens svært bevisste og kritiske holdning til egne handlinger, frykten for klisjeer, ønsket om å være en god mor. Men så tetter alt seg til.

Som i debutboken demonstrerer Marstein sin evne til presise iakttagelser. Plutselig høre noen åpne en dør. roman.

Show Map. Kjøp Plutselig høre noen åpne en dør fra Tanum Romanen består av en rekke innblikk i hverdagen for en ung mor og hennes fire år gamle datter Sara, i løpet av den tiden det tar moren å skrive ferdig en hovedfagsoppgave. Hovedpersonen er svært bevisst og kritisk til sine egne handlinger, med behov for å reflektere over hva som er naturlig og ekte i oppdragelsen av Sara og i forholdet ... Plutselig høre noen åpne en dør er ikke en fantastisk historie i frodig språk, det ville ikke vært noe spennende, synes forfatteren.

RELATERTE BØKER