Salto 3

Salto 3 - Kari Kolbjørnsen Bjerke, Siw Monica Fjeld, Ingvill Krogstad Svanes | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kari Kolbjørnsen Bjerke, Siw Monica Fjeld, Ingvill Krogstad Svanes
DIMENSJON
3,52 MB
FILNAVN
Salto 3.pdf
ISBN
3673564763849

BESKRIVELSE

salto, "hopp", og mortale, "dødelig" - er et hopp med minst 270 graders rotasjon enten framover, bakover eller sidelengs. I løpet av utførelsen vil alltid føttene peke oppover.

Elever og lærere opplever nå en helt annet skolehverdag enn det de er vant til. Med Salto 3 Elevbok får elevene: Differensierte lesetekster på to nivåer; Modelltekster som verktøy for å utvikle egne tekster; Videreføring av Saltos lure leseknep som gir systematisk trening av lesestrategier Salto 3 Elevbok inneholder: differensierte lesetekster på to nivåer, modelltekster som verktøy for å utvikle egne tekster, videreføring av Saltos lure leseknep som gir systematisk trening av ... Salto 3 Arbeidsbok inneholder: differensierte skriveoppgaver på to nivåer, oppgaver som trener leseforståelse og språklig emner, vurderingsaktiviteter. Norskverk for barnetrinnet, fra ... Med Type2 ladeuttak er denne ladestasjonen universell og uavhengig av bilmodell.

RELATERTE BØKER