Sinus matematikk R1

Sinus matematikk R1 - Tore Oldervoll, Odd Orskaug, Audhild Vaaje, Otto Svorstøl, Sigbjørn Hals | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tore Oldervoll, Odd Orskaug, Audhild Vaaje, Otto Svorstøl, Sigbjørn Hals
DIMENSJON
10,52 MB
FILNAVN
Sinus matematikk R1.pdf
ISBN
6762290232141

BESKRIVELSE

Denne boka er en videreutvikling av bestselgeren Sinus R1 fra 2007. Boka bygger på læreplanen for kunnskapsløftet fra 2005. Stoffet er tilpasset de presiseringene av planen som direktoratet har gjort i ettertid. Vi har endret en del av stoffet ut fra egne og andres erfaringer med boka. Nye Sinus R1 er tilpasset todelt eksamen. Det er derfor lagt stor vekt på både klassisk oppgaveløsning og på digitale ferdigheter. I boka forklarer vi i detalj hvordan vi bruker programmet GeoGebra, også for oppgaver som krever CAS. Denne utgaven er en alt-i-ett-bok med teoridel foran og oppgavedel bak.Komponenter Lærebok med teoridel foran og oppgavedel bak Elevnettsted, gratis lærernettstedet Omkring Sinus, lisensbelagt Brettbok-utgaveOppgavedelen er tredelt. Den første delen heter «Øv mer» og er ordnet etter delkapitler. De to andre delene heter «Oppgaver uten hjelpemidler» og «Oppgaver med hjelpemidler». Her finner vi eksamensoppgaver fra henholdsvis del 1 og del 2 samt andre liknende øvingsoppgaver. Disse oppgavene er ikke ordnet etter delkapitler, men de er markert på en slik måte at vi lett kan finne ut hvilke oppgaver elevene kan løse til enhver tid.

Forumets hovedside; Ungdomsskolen og nedover; Videregående skole ... Sinus R2 matematikk (2015) Gratis Sinus R2 (2015) nettsted for programfaget matematikk R2. Sinus R2 matematikk består av: lærebok med teoridel og oppgaver; og dette nettstedet; Velg kapittel i menyen.

Har du spørsmål om Campus? Kontakt oss på epost: ca [email protected] rement.no. Du treffer oss ... Sinus 1T matematikk består av: lærebok med teoridel og oppgaver med fasit; og denne nettsiden; Velg kapittel i menyen.

RELATERTE BØKER