Våre beste menn

Våre beste menn - David Finkel | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
David Finkel
DIMENSJON
10,64 MB
FILNAVN
Våre beste menn.pdf
ISBN
9168492262286

BESKRIVELSE

Våre beste menn er allerede en moderne klassiker innen krigslitteraturen.I 2007 dro løytnant Ralph Kauzlarich ut for å lede en amerikansk bataljon i krig. Det truende nederlaget i Bagdad skulle snus til seier, og han følte seg personlig kallet til oppgaven. Samtidig bestemte den Pulitzerprisvinnende journalisten David Finkel i The Washington Post seg for å følge bataljonen og rapportere fra innsiden om hvordan snuoperasjonen faktisk foregikk. Våre beste menn er resultatet av det året han tilbrakte sammen med den evige optimisten Kauzlarich og hans soldater, i de mest umulige og nedbrytende omstendigheter.Boken er blitt et hjerteskjærende og brutalt innblikk i krigen. Dette er sannheten fra Irak-krigen, og samtidig sannheten om krig. Finkel kaster all storpolitikk over bord og skriver om menneskene, om gutta som utfører oppdragene og om krig slik den arter seg for dem som utkjemper den.

Gjennom året er vi med dem på store opp- og nedturer. Dette er første gang mange av gutta møter motgang. Våre beste menn.

Det har påverka mitt syn på krigen, skriv Solhjell i denne kronikken og tek til orde for at ... Våre beste menn er resultatet av det året han tilbrakte sammen med den evige optimisten Kauzlarich og hans soldater, i de mest umulige og nedbrytende omstendigheter.Boken er blitt et hjerteskjærende og brutalt innblikk i krigen. Dette er sannheten fra Irak-krigen, og samtidig sannheten om krig. 15 000 gutter av 2003-kullet spiller fotball.

RELATERTE BØKER