En dag kommer jeg tilbake

En dag kommer jeg tilbake - Sharon Guskin | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sharon Guskin
DIMENSJON
9,34 MB
FILNAVN
En dag kommer jeg tilbake.pdf
ISBN
4361932843426

BESKRIVELSE

HVA OM VI LEVER MER ENN ÉN GANG? Noah er tre år og vil hjem. Problemet er at han allerede er hjemme. For Janie er sønnen Noah alt som betyr noe i verden, og det bekymrer henne at han stadig har mareritt. At han er livredd for vann. At han noen ganger skyver henne unna og skriker at han ønsker å se sin virkelige mor. I sin desperasjon kontakter Janie en mann som kanskje har et svar på sønnens problemer, men svaret kan bety å gi slipp på den ene hun elsker mer enn noe annet: Noah. En dag kommer jeg tilbake er en roman som spenner over livet, døden og alt i mellom. Den forteller en uforglemmelig historie om kjærlighet og, fremfor alt, om det vi holder på når vi ikke har noe annet.

Nå var Beirut mitt nye hjemsted og jeg fant en jobb i sentrum. Jeg tenkte mye på familien og vennene mine, og på rommet mitt som jeg ikke kunne komme tilbake til.

Romaner. Pris kr 131 (spar kr 18). Karlsson tilbake etter en tung tid: - Jeg sov gjennom dagen og hadde ikke energi.

RELATERTE BØKER