Styring og ledelse

Styring og ledelse - Thor Geir Harestad | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Thor Geir Harestad
DIMENSJON
6,42 MB
FILNAVN
Styring og ledelse.pdf
ISBN
4657612146573

BESKRIVELSE

Skolen får stadig flere oppgaver og større ansvar - både som kunnskapsformidler og nasjonsbygger. Med søkelys på skolen generelt og videregående opplæring i Rogaland fylkeskommune spesielt, tar boken opp en rekke spørsmål. Er skolen blitt for autoritært styrt og dermed ei skrustikke for læreren? Gis det tid og rom for å trene de menneskelige verdier når de samfunnsnyttige fagene i PISA og nasjonale prøver tar det meste av plassen? Hvor blir den såkalte superlæreren av blant grundige planer og omstendelige rapporter? Hvordan går det med lærerens selvtillit når skolens vandringsledelse og tilsyn koples sammen med elevenes evaluering av undervisningen? Med denne boka kommer Harestad med et sterkt innspill i skoledebatten, og han holder pekefingeren løftet med historiske, ideologiske, politiske og praktiske argumenter. Thor Geir Harestad (f. 1949) er utdannet sosiolog fra UiO. Han har vært ansatt i Rogaland fylkeskommune siden 1979 og vært lektor på Randaberg videregående skole siden 1985. I perioden 1992-2004 har han skrevet og bidratt til fem sjakkbøker. Andre publikasjoner er Randaberg Idrettslag 75 år (1999), Triumf og tragedie - historien om NS-minister Gulbrand Lunde (2012) og Grønne marker og gule blader - Randaberg kommune 90 år (2013). Tittel: Styring og ledelse. Om skolens visjon, kunnskap og roller Forfatter: Thor Geir Harestad ISBN: 9788282333146 Format: 15x21 Innbundet

Det er forskjell på å være leder for medarbeidere, leder for ledere og toppleder. Når du beveger deg mellom disse nivåene, må du lære deg noe nytt - og du må også gi slipp på noen oppgaver. Konsernstyret har sju medlemmer som velges av Bedriftsforsamlingen, hvorav to velges av og blant de ansatte. God ledelse og styring av innkjøpsfunksjonen gir effektiv tjenesteutvikling gjennom tverrfaglig samarbeid i hele virksomheten.

Vel møtt til nytt DFØ-webinar onsdag 10. juni.

RELATERTE BØKER