Hva er lykke?

Hva er lykke? - Daniel Gilbert | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Daniel Gilbert
DIMENSJON
6,95 MB
FILNAVN
Hva er lykke?.pdf
ISBN
2601338302206

BESKRIVELSE

Boken vant prisen som beste engelskspråklige fagbok i 2007. Daniel Gilbert er forfatter og professor i psykologi ved Harvard. "Det kan virke som om en liten livsløgn er å foretrekke, mennesker med et meget realistisk syn på livet er ofte deprimerte." fra boka "Gilbert er faktisk morsom.. Men under hans eksentriske humor, har han mange seriøse argumenter som viser hvordan mennesker stort sett alltid tar feil når de forsøker å forutse hva som vil gjøre dem lykkelige" The New York Times Book Review.

Det er også slik spørsmålet blir stilt når svaret er opplagt. Lykke er noe vi fortsetter å søke gjennom hele livet, sa Hobbes, ut fra vår egen personlige forståelse av hva som gir oss glede. Og i motsetning til Thomas Jefferson, så de engelske filosofene ikke på lykken først og fremst som en rettighet, men som en del av den menneskelige natur. Materialister er mindre lykkelige enn idealister.

Poenget er at vi skal være fantastiske i våre relasjoner. Det er grunnlaget for et kvalitetsforhold.

RELATERTE BØKER