Kongeøyenstikker

Kongeøyenstikker - Synnøve Borge | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Synnøve Borge
DIMENSJON
11,1 MB
FILNAVN
Kongeøyenstikker.pdf
ISBN
8110595167100

BESKRIVELSE

Ny, spennende faktafortelling i dyrebiografiserie. Kongeøyestikker er oppfølgeren til Brunlangøre, som gjorde stor lykke i fjor høst...Vi føres tett på vår største øyenstikker, for å bli kjent med livet den lever i norsk natur. Visste du at kongeøyenstikkeren er et rovdyr, mer effektiv enn hvithaien? Men slapp av, den stikker ikke, den stikker bare av ... . Synnøve Borge er en dypt engasjert naturfagslærer som har gått på forfatterutdanningen ved Norsk Barnebokinstitutt. I sin første bok Brunlangøre viste hun et stort formidlingstalent og greide å få et lite tommelfingerlangt dyreliv til å bli en spennende fortelling. ..Lise Myhres stemningsfulle illustrasjoner og det helt særpregete designet bidrar maksimalt til å forsterke opplevelsen av kongeøyenstikkerens spennende liv.. Om Brunlangøre: «Fortelling og fakta forstyrrer ikke hverandre. Helheten blir lekker, innbydende, ryddig og oversiktlig. Det er flott med en så lettfattelig og informativ bok for unge lesere om et dyr mange har sett, men få vet noe særlig om. .... Vil ha den hjemme i hylla! » Aud Kristine Johnsen, i Favoritthjørnet til Biblioteksentralen.

Dyr Fakta insekter Natur. Dere må være logget inn for å legge inn anmeldelser. Kongeøyenstikker.

Vi sender fra vår nettbutikk til hele landet.. Noen dyr og innsekter jeg har hatt spesielle opplevelser med er: * Sommerfugl * Kronhjort * Elg * Øyenstikker Under skriver jeg litt om opplevelsene mine, samt hva andre skriver om disse og hva de symboliserer. Kongeøyenstikker (Innbundet) av forfatter Synnøve Borge. Pris kr 227 (spar kr 32).

RELATERTE BØKER