Spesialpedagogen i en inkluderende skole

Spesialpedagogen i en inkluderende skole - Marit Uthus | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marit Uthus
DIMENSJON
8,72 MB
FILNAVN
Spesialpedagogen i en inkluderende skole.pdf
ISBN
1071951956908

BESKRIVELSE

Hva vil det si å være spesialpedagog i en inkluderende skole? Hva er det som gjør at spesialpedagoger trives i arbeidet, og hvilke belastninger kan de oppleve? Idealet om en inkluderende skole har en lang og sterk tradisjon både i Norge og i andre land verden over. Likevel vet vi ennå lite om inkludering i praksis. Som følge av en vedvarende avstand mellom idealer og realiteter er det blitt stilt kritiske spørsmål til spesialpedagogenes rolle og praksis: Trengs de egentlig i en inkluderende skole, og i så fall, hvordan kan de bidra i et realiseringsperspektiv? Med Spesialpedagogen i en inkluderende skole : mot nye mål og ny mening ønsker forfatteren å bidra med ny forskningsbasert kunnskap om spesialpedagogens arbeid i en inkluderende skole. Boka er skrevet for alle som har interesse for det spesialpedagogiske feltet innenfor utdanningssektoren: for forskning, høyere utdanning og som et bidrag til å realisere den inkluderende skolen.

Studieår. 2016/2017 Download Citation | On Jan 1, 2020, Marit Uthus published «Det har sine omkostninger».

Boken er todelt, hvor første del analyserer og diskuterer … LES MER begrepet inkludering. I del to beskrives en livshistoriestudie. med spesialpedagogen som faglig støtte, har ikke hatt mulighet til det, fordi gruppene har vært satt sammen av elever med tilhørighet på ulike klassetrinn.

RELATERTE BØKER