Energi-Norges fremtid

Energi-Norges fremtid En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
9,97 MB
FILNAVN
Energi-Norges fremtid.pdf
ISBN
9091870668964

BESKRIVELSE

Utgangspunktet for boka er spørsmålet om vi i dag klarer å utnytte energiressursene våre på en optimal måte. Den baserer seg på en analyse av energisektoren både i nåtid og historisk, i Norge og internasjonalt. Gjennom denne analysen utkrystalliserer det seg et veivalg. Skal Norge satse på å utvikle energimiljøene i full internasjonal konkurranse og bli et internasjonalt energisenter, eller fokusere på kontrollen av selve ressursene for å sikre optimal høsting av grunnrenten?

Administrerende direktør Oluf Ulseth i Energi Norge åpnet seminaret med en tydelig og visjonær melding til medlemmer og samarbeidspartnere. Historie. Energi Norges historie går tilbake til stiftelsen av Norske Elektricitetsværkers Forening (NEVF) i 1901.

Gratis frakt Gratis frakt over 299 kr; Pris. 409,- Andre bøker fra forfatter.

RELATERTE BØKER