Ja, jeg har mensen, hva så?

Ja, jeg har mensen, hva så? - Clara Henry | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Clara Henry
DIMENSJON
6,67 MB
FILNAVN
Ja, jeg har mensen, hva så?.pdf
ISBN
1310466737191

BESKRIVELSE

Millioner av mennesker menstruerer hver måned verden over. Likevel er mensen fortsatt et tema som mange ikke tør å snakke om, og noe som unge jenter går gjennom uten å vite hva faktisk er eller hvordan de best kan leve med. Clara Henry har svarene på alt dette og litt til for alle mensere og de som venter på sin første mens. Clara Henry er en populær YouTuber, komiker og programleder i hjemlandet Sverige, og hun har Nordens største vloggkanal. «Ja, jeg har mensen, hva så?» er hennes første bok. Den ble en bestselger i Sverige med en gang den kom ut.

Likevel er mensen fortsatt et tema som mange ikke tør å snakke om, og noe som unge jenter går gjennom uten å vite hva faktisk er eller hvordan de best kan leve med. Clara Henry har svarene på alt dette og litt til for alle mensere og de som venter på sin første mens.

Besvart 11.11.2019 13:22:35. Hei! Jeg skjønner at du lurer på dette. Svar på 10 enkle spørsmål, så svarer vi om det er sannsynlig at du er gravid eller ikke. - Ja, da de ringte fra byrådet og sa: «Nå ser det ut til at vi har en jobb til deg», så tenkte jeg jo: «Hva i alle dager.

RELATERTE BØKER