Matematikk på nytt

Matematikk på nytt - John Haugan | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
John Haugan
DIMENSJON
9,18 MB
FILNAVN
Matematikk på nytt.pdf
ISBN
5248501715216

BESKRIVELSE

Boka er skrevet for dem som har behov for å friske opp grunnleggende kunnskaper i matematikk fra grunnskolen. Egnet for elever i den videregående skolen, studenter i teknisk fagskole m.fl. Har oppgaver og fasit til hvert kapittel. Med stikkordregister. Illustrert.

På Vgs omfatter nye læreplaner både fellesfag og programfag. Et nytt utkast til nasjonale kjennetegn på måloppnåelse i matematikk har tatt hensyn til disse innvendingene, men har samtidig økt kompleksiteten. Slik risikerer man at det som skulle være et nyttig verktøy for læreren, kan bli for vanskelig å bruke i praksis. Elever blir mer motiverte av undervisning med matematikklæreverket Dragonbox, og lærer matematikkemnene raskere, mener lærere.

Til hvert delkapittel finnes mange oppgaver med variert vanskelighetsgrad som er egnet for utforskning og diskusjon. For å kunne beskrive kjennetegn på god undervisning og læring i matematikk, må vi først skissere målene som er forbundet med matematikkfaget. I LK06 (Kunnskapsdepartementet, 2006) er følgende faktorer nevnt: Matematikk er ein del av den globale kulturarven vår. Sist gang jeg hadde matematikk var 1.året på vgs, for ca 8 år siden.

RELATERTE BØKER