Nobels vilje

Nobels vilje - Fredrik S. Heffermehl | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Fredrik S. Heffermehl
DIMENSJON
3,47 MB
FILNAVN
Nobels vilje.pdf
ISBN
7319900021178

BESKRIVELSE

Kunne det virkelig være mulig at Stortinget og Nobelkomiteen bryter norsk lov? Er den fredsprisen som har vært delt ut i Nobels navn i de senere år en annen enn den Nobel hadde i tankene? Juristen Fredrik S. Heffer.mehl har lett etter spor i historien om hvordan Norge har forvaltet Nobels fredspris og avdekker når, hvor og hvordan den sluttet å utfordre de samfunnskreftene den var opprettet for å bekjempe. Boken har mye å lære oss om politisk manøvrering, juss, og "den ukjente folkebeveg.elsens" kamp mot en overmektig motstander. Fredrik S. Heffermehl (f. 1938), er jurist, forfatter og oversetter og har skrevet en rekke kronikker og debattinnlegg i norsk og internasjonal presse om demokrati, internasjonalt og europeisk sam.arbeid, fred og nedrustning, rettferdighet og rettssikkerhet. "Forfatteren har klart å knytte Nobels vilje fra 1895 sammen med de helt store spørsmål i vår tid på en glimrende måte. (professor dr.jur. Ståle Eskeland)

Han ledet Familieforeningen Nobel fra 1995 til 2006 og har selv i en årrekke vært engasjert i internasjonalt fredsarbeid og ... Kjøp 'Nobels vilje' av Fredrik S. Heffermehl fra Norges raskeste nettbokhandel.

[Fredrik S Heffermehl] -- Analysis of the history of the Nobel Peace Prizes that have been awarded from 1901 until 2007. The author, a Norwegian lawyer and peace activist, contends that the prize is not being awarded ... I boken «Nobels vilje» fra 2008 argumenterer Heffermehl for at det Alfred Nobel ville var å opprette en pris for aktivt fredsarbeid, for en ny internasjonal rettsorden hvor statene trygt kunne avskaffe sine militærvesen.

RELATERTE BØKER