Sjømannslov

Sjømannslov En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
8,95 MB
FILNAVN
Sjømannslov.pdf
ISBN
2736708193929

BESKRIVELSE

Fagbokforlaget utgir særtrykk av enkeltlover fra Norges Lover i samarbeid med Lovsamlingsfondet, Det juridiske fakultet, UiO og Lovdata. Særtrykkene inneholder både faglige og historiske noter og oppdateres fortløpende ved lovendringer. De faglige notene er utarbeidet av jurister som er eksperter på det aktuelle fagområdet og helt nødvendige for den som skal orientere seg i lovverket. De faglige notene er rettighetsbelagte og ligger ikke gratis på Lovdata, slik de historiske notene gjør. Særtrykkene er også tilgjengelig som abonnement. For mer informasjon, se fagbokforlaget.no/saertrykk

13:00 og 14:00. Det blir satt opp flere forestillinger utover våren 2020. 2 Sjømannslov av 30.

februar halvdagsseminar for en rekke rederi og andre aktører i bransjen vedrørende ny Skipsarbeidslov. MLC gjør det, er dette en ekstra utfordring. I tillegg vil det komme en ny sjømannslov («skipsarbeidsloven») i løpet av juli 2013.

RELATERTE BØKER