Guide til antikkens Roma

Guide til antikkens Roma - Jonathan W. Stokes | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jonathan W. Stokes
DIMENSJON
3,73 MB
FILNAVN
Guide til antikkens Roma.pdf
ISBN
1697310360432

BESKRIVELSE

Er du klar for fortiden? Rigg deg til i din 2163 Tidscompaniet tidsmaskinsedan? - turen går til antikkens Roma!Med Guide til antikkens Roma får du svar på alt en tidsreisende bør vite: Hvor i antikkens Roma finner jeg et bra hotellrom for under fem sestertier per dag? Og er hesteparkering inkludert? Hva gjør jeg hvis jeg blir angrepet av barbarer? Hvilke juridiske rettigheter har jeg hvis jeg blir kastet til løvene i Colosseum?Du får også lure anbefalinger om hvilke berømte historiske personer du bør, eller ikke bør, spise lunsj med. Samt noen smarte tips til hvordan du kan unngå å bli forgiftet, halshugd eller revet i stykker av en rasende mobb.For å få det beste ut av fortiden, ta med deg reiseguiden fra fremtiden!«Jeg elsket de første kapitlene! Men jeg skjønner ikke hvorfor jeg ikke fikk lese slutten?» - Julius Caesar, romersk keiser

uttrykk fra antikkens politikk Kjernestoff. Antikken og demokrati Kjernestoff.

Rome blir heretter et sentrum for handling mellom folk som bor ved kysten og innlandet. www.expedia.no Velkommen til Roma Mitt navn er Jens Ole og jeg er din private reiseleder i Roma. Jeg gleder meg til å vise deg rundt i den Antikkens Rom og Antikkens Hellas er forent i historiografi under det generelle navnet Antikke epok, Antikken.

RELATERTE BØKER