Mordet på Jesus

Mordet på Jesus - Bill O'Reilly, Martin Dugard | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bill O'Reilly, Martin Dugard
DIMENSJON
6,70 MB
FILNAVN
Mordet på Jesus.pdf
ISBN
8575761716982

BESKRIVELSE

Beretningen om den grusomme korsfestelsen av Jesus har i over 2000 år satt dype spor. Ikke bare hos kristne, men hos mange andre. I denne boken forteller forfatterne spennende og engasjert om de begivenhetene som ledet til henrettelsen av den revolusjonære unge mannen fra Nasaret, om selve henrettelsen - og vi blir også med inn i hans samtid. I boken møter vi derfor også andre av historiens mest kjente personer: De romerske keisere Caesar og Augustus, den sagnomsuste dronning Kleopatra, Herodes den store, Pontius Pilatus og Døperen Johannes. Mordet på Jesus har ligget på førsteplass på bestselgerlisten til New York Times i USA.

To år etter hendelsen ble Christer Pettersson - en småkriminell alkoholisert narkoman - arrestert, siktet og dømt for mordet på Palme av Stockholms tingsrätt. Studiebibelen: Kart over områder styrt av Pontius Pilatus (etter Herodes Arkelaus), Herodes Antipas og Filip. Viser hvor byene som hørte til Dekapolis, lå. Mordet på maskinbygger Roolfsen, Criminalanecdot fra Kongsberg er en roman av Maurits Hansen som kom ut i slutten av desember 1839 (datert 1840 både som tidsskriftutgivelse og særtrykk i bokform).

Ikke bare hos kristne, men hos mange andre. I denne boken forteller forfatterne spennende og engasjert om de begivenhetene som ledet til henrettelsen av den revolusjonære unge mannen fra Nasaret, om selve henrettelsen - og vi blir også med inn i hans samtid. Mordet på Jesus har ligget på førsteplass på bestselgerlisten til New York Times i USA.

RELATERTE BØKER