Paisommer

Paisommer - Ragnar Aalbu | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ragnar Aalbu
DIMENSJON
6,28 MB
FILNAVN
Paisommer.pdf
ISBN
2764189438128

BESKRIVELSE

Du skal ikke stjele. Med mindre du kommer over en varm pai og er skikkelig fysen.Muldvarpen går forbi vinduet til bakeren, og kjenner seg plutselig veldig fysen. Hva er det som lukter så godt? Det går som det må gå; vår venn rapper en pai som står til avkjøling i vinduet. Men det som skulle vært en velsmakende kosestund, får snart en bismak. Kan muldvarper løpe fra sin egen samvittighet?Vi møtte den fysne muldvarpen første gang i den prisvinnende bildeboka Hakk o ve. I denne frittstående oppfølgeren utsettes muldvarpen for en uimotståelig fristelse, og havner i et dilemma han må finne ut av - helst før paien blir kald. Kald pai er ikke like godt som varm pai.Det er noe alle vet.Ragnar Aalbu (f. 1966) er en bildebokforfatter og illustratør med utdannelse fra Statens håndverks- og kunstindustri- skole i Oslo. Han har vunnet flere priser for bøkene sine og i 2016 ble han nominert til Nordisk råds barne- og ung- domslitteraturpris for Krokodille i treet. Aalbus forrige bok, Hakk o ve, vant Kulturdepartementets bildebokpris 2018. Aalbu er fra Oppdal og bor nå på Nesodden.

Muldvarpen går forbi vinduet til bakeren, og kjenner seg plutselig veldig fysen. Hva er det som lukter så godt? Paisommer er en frittstående oppfølger til Aalbus utgivelse fra i fjor, Hakk o ve, en fortelling om en hakkespett som er redd han må slutte å hakke fordi han er blitt syk.Hakk o ve er lekkert illustrert, men som fortelling og tekst er den til tross for sin originalitet noe løs og utflytende, og poenget helt til slutt mister mye kraft fordi fortellingen rører for mye på veien dit. Mer informasjon om Paisommer; Relatert informasjon; Du må være innlogget og ha et lånerkort hos Gjesdal for å kunne reservere denne tittelen.

Muldvarpen går forbi vinduet til bakeren, og kjenner seg plutselig veldig fysen. Hva er det som lukter så godt? Paisommer; Språk: Språk: Norsk (Bokmål) År: 2019; Noter: Når muldvarpen går forbi et bakerivindu blir han utsatt for en uimotståelig fristelse.

RELATERTE BØKER