Julefryd

Julefryd - Helene S. Lundberg | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Helene S. Lundberg
DIMENSJON
3,18 MB
FILNAVN
Julefryd.pdf
ISBN
8533731167354

BESKRIVELSE

Sy en fin pute eller en duk som du bare tar fram til jul. Det skaper stemning og tradisjon. En ny adventskalender kan med tiden bli et arveklenodium, og hjemmelagde gaver gleder både giver og mottaker. Bokens fine blanding av nye og gamle teknikker står for både tradisjon og fornyelse, fra ullbroderi og kurvfletting til kortlaging og decoupage. Innholdet er svært allsidig og variert; julestrømper, julepost, bordpynt, julekort og innpakninger - og noen av Helenes gode juleoppskrifter. Helene S Lundberg er en av våre mest erfarne hobbybokforfattere. I Julefryd deler hun generøst de beste av sine idéer til pryd og nytte for advent og jul. Hun sier selv at desember er hennes favorittmåned, og at ukene før jul med alle de hyggelige og tradisjonelle forberedelsene nesten er bedre enn selve julaften. La deg inspirere av Helenes gode idéer og vakre fotografier, og lag noe godt, noe fint og noe nytt til jul!

desember 500.000 i Flax Julefryd - 7 på rad. Snakk om førjulsflaks og fryd! Bokens fine blanding av nye og gamle teknikker står for både tradisjon og fornyelse, fra ullbroderi og kurvfletting til kortlaging og decoupage.

Julefryd i Harstad er tre lørdager i med Julemarked og aktiviteter for barn og voksne i sentrum av Harstad. Lørdag 3.12 Lørdag 10.12 Lørdag 17.12 For fjerde året på rad er det duket for JULEFRYD på Snikkeriet i Rosendal!! En rekke lokale artister & musikanter er klar for å skape skikkelig julestemning for både store og små lørdag 19.des.

RELATERTE BØKER