Livsgnist

Livsgnist - Jane Mysen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jane Mysen
DIMENSJON
3,40 MB
FILNAVN
Livsgnist.pdf
ISBN
4744403184310

BESKRIVELSE

Familien feirer jul på Øvre Garmo. Julelysene brenner og stemningen er god. En tid senere bestemmer Anna seg for å reise til Trondheim, men hun velger å holde formålet med reisen hemmelig. Atle blir bekymret"Hvorfor må du absolutt dra alene?" spurte Atle. Anna smilte. "Du ville hefte meg. Jeg har mye å utrette." "Mye å utrette? Nå ble jeg enda mer nysgjerrig." Hun svarte ikke, men krodde seg inntil ham. "Hvor har du tenkt å dra?" hvisket han. "Det får du vite når jeg kommer hjem," svarte hun. "Ikke før."

Utvandrerskipet Restauration har basen sin på Finnøy. Ryfylke Livsgnist kan ta deg med på seiltur på Ryfylkefjordene, eller plukke deg opp i Stavanger. Med Livsgnist og mimring i tankene, har vi bestemt oss for å holde arrangement på Norsk Klippfiskmuseum i Kristiansund.

Få kryssordhjelp med kryssordkjempen. Ryfylke Livsgnist blei stifta i 2003. Årsaka var ei blanding av heimlengsel og ønskje om å skapa meir gnist i heimstaden Finnøy og Ryfylke.

RELATERTE BØKER