Norsk for yrkesfag 1 & 2

Norsk for yrkesfag 1 & 2 - Cecilie Gitmark, Mette Haraldsen, Rune Krogh Nøstdal | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Cecilie Gitmark, Mette Haraldsen, Rune Krogh Nøstdal
DIMENSJON
5,56 MB
FILNAVN
Norsk for yrkesfag 1 & 2.pdf
ISBN
6621159337258

BESKRIVELSE

I den sammenslåtte utgaven er både Norsk for yrkesfag 1 og Norsk for yrkesfag 2 gjengitt med samme innhold og sidetall som i originalversjonene. Det er derfor lett for elevene å finne fram i denne utgaven. Fagstoffet er presentert på en ryddig og strukturert måte. Her er det differensiering i både tekster og oppgaver, et rikt bildemateriale og en stor samling varierte tekster. Alle tekstene har oppgaver som elevene mestrer. Med den sammenslåtte utgaven har elevene alt samlet på ett sted.

Sendes innen 3-5 virkedager. Kjøp boken Norsk for yrkesfag 1 & 2 av Cecilie Gitmark, Mette Haraldsen, Rune Krogh Nøstdal (ISBN 9788203348129) hos Adlibris.com.

Boka egner seg som en første innføring i grammatikk eller for å ... BS Undervisning AS • Postboks 24 Alnabru • 0614 OSLO • Telefon: 23242050 • E-post Webredaktør: Tina Marie Rydland Andresen | Ansv. redaktør: Olav Halvorsen Norsk.

RELATERTE BØKER