Simon og homo sapiens-agendaen

Simon og homo sapiens-agendaen - Becky Albertalli | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Becky Albertalli
DIMENSJON
3,25 MB
FILNAVN
Simon og homo sapiens-agendaen.pdf
ISBN
5966778326779

BESKRIVELSE

16 år gamle Simon er ikke helt offisielt homofil. Han synes det holder å være dramatisk på scenen - i skolemusikalen han er med i. Men da en e-post kommer på avveie står hemmeligheten hans i fare for å havne i rampelyset. Og enda verre: Identiteten til Blue, pseudonymet til gutten han har kontakt med på e-post, står i fare for å bli avslørt. Nå må Simon tørre å tre ut av komfortsonen sin før han blir dyttet ut av den. Og det uten å miste venner eller rote bort muligheten til å få den mest sjarmerende gutten han noensinne aldri har møtt. «Albertallis følsomme og skarpe roman tar på mesterlig vis for seg menneskenes kompleksitet, smerten ved endring og betydningen av det å vokse.» Booklist

Årets fineste kjærlighetshistorie! 16 år gamle Simon er ikke helt offisielt homofil. Han synes det holder å være dramatisk på ... Simon og homo sapiens-agendaen.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet, Heftet, E-bok | 9788248918417 Simon og homo sapiens-agendaen Becky Albertalli (Pocket) Tips en venn 146 kr Antall . Kjøp.

RELATERTE BØKER