Blodsbånd

Blodsbånd - Renate Josefsen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Renate Josefsen
DIMENSJON
10,47 MB
FILNAVN
Blodsbånd.pdf
ISBN
6861974730881

BESKRIVELSE

Stina, Bjørn og lille Ola er i ferd med å bli en harmonisk familie gjennom den varme sommeren. Drømmen om å komme seg vekk fra verket er fortsatt levende - og nesten innen rekkevidde. Men da Bjørn uventet blir hentet av fogden, raser verdenen sammen for Stina. Det var noe ved stemmen som svarte Bal. Noe som tvang Stina til å vende seg om og løfte blikket. Det kjentes som en evighet før hun fattet det øynene hennes så. Hjertet var nær ved å stanse i brystet da blikket fanget han som reiste seg for å møte farens løftede glass.

Stemningen er spent og Cat mistenker en fjern slektning for å ha skumle hensikter. Blodsbånd er en norsk dramafilm fra 2007 i regi av Marius Holst.. Filmen hadde premiere i Norge 2.

Filmen Blodsbånd handler om en ung gutt som drar til Norge for å finne faren sin. Gutten (Mirush) kommer fra Kosovo og bor der sammen med sin mor og storebror (Armend). 15-åringen Mirush kommer til Norge for å finne faren sin, som lot familien i stikken når Mirush var liten.

RELATERTE BØKER