Arbeidsinnvandring og familiegjenforening 1967-1980

Arbeidsinnvandring og familiegjenforening 1967-1980 - Jørgen Carling | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jørgen Carling
DIMENSJON
11,72 MB
FILNAVN
Arbeidsinnvandring og familiegjenforening 1967-1980.pdf
ISBN
1606592523182

BESKRIVELSE

Framveksten av dagens flerkulturelle Norge begynte med arbeidsinnvandring i perioden fra slutten av 1960-tallet frem til innvandringsstoppen ble innført i 1975. I årene som fulgte, var familiegjenforening den dominerende innvanndringsbakgrunnen. Denne boken gir en oversikt over innvandringens størrelse og sammensetning gjennom disse fasene av norsk innvandringshistorie.

Man må kunne å brødfø de man henter til Norge. Sosiale ytelser. Arbeidsinnvandring har stått for en stor del av økningen.

Den som bor i Norge (referansepersonen) må ha en bestemt inntekt for at dette kravet skal være oppfylt (ekstern lenke). Lover og regler, pressemeldinger, taler og publikasjoner om temaet sosial dumping er samlet på denne siden fra Arbeidsdepartementet. Fafo Østforum Mer kunnskap om arbeidsinnvandring.

RELATERTE BØKER