Nattmannen

Nattmannen - Jørn Lier Horst | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jørn Lier Horst
DIMENSJON
7,52 MB
FILNAVN
Nattmannen.pdf
ISBN
9818067478691

BESKRIVELSE

Larvik, Vestfold, høstmorgen i tett tåke. Da tåka trekker seg tilbake: et kvinnehode på en stake midt på Larvik torg. Identiteten er ukjent, men hun er åpenbart ung. William Wisting står overfor det mest groteske drapet i sin karriere som politimann. Hele Norge er rystet, mediene krever rask oppklaring. Presset blir ikke mindre når et nytt lik blir funnet, dratt opp fra elvedypet ... Terningkast 5. «... en svært godt konstruert krim.»Morten Abrahamsen, VG «Tilhører kremen av norske kriminalforfattere.»Terje Stemland, Aftenposten «Nattmannen er Jørn Lier Horsts femte bok om politimannen William Wisting, og han har for lengst etablert seg som en solid krimsnekrer. Siden Horst selv er politietterforsker, har han et godt grep om det rent faglige, og han er en flink forteller som bygger opp intrigen på en utmerket måte. I tillegg leveres mange gode samfunnsanalyser underveis.»Kurt Hanssen, Dagbladet «Velskrevet, viktig og veldig spennende!»Liv Gade - bokinspirator - Norli Jørn Lier Horsts hjemmeside Om Jørn Lier Horst på wikipedia

Folk likte ikke de fordi de var smittsomme. Nattmannen. Anders Totland Gyldendal Illustratør: Kristian Krohg-Sørensen 2019.

En av de ti sanne historiene i boka handler om rakkerungene som ble så dårlig behandlet at kongen måtte trå til. Nattmannen, eller rakkeren, som han også ble kalt, var på 1600- og 1700-tallet en nyttig person som utførte de mest utrivelige oppgavene i et bysamfunn. Blant hans arbeidsoppgaver var tømming av utedoer og latriner, kastrering, avliving av dyr og fjerning av selvdøde dyr fra gatene.

RELATERTE BØKER