Samtale ventar

Samtale ventar - Marit Eikemo | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marit Eikemo
DIMENSJON
11,57 MB
FILNAVN
Samtale ventar.pdf
ISBN
7513292587260

BESKRIVELSE

Elisabeth Brenner er eksjournalist på attføring. Gjennom NAV får ho ein ny sjanse i arbeidslivet: ho skal samle dialektprøvar på industristaden Einvik. Hit kjem ho ein mørk kveld i november og flyttar inn på arbeidarbrakka. Dei som bur i den vesle byen er nysgjerrige og ivrige etter å hjelpe, og ho blir snart kjend med mange. Men arbeidet er verken godt eller effektivt. Brenner greier ikkje skilje jobb og privatliv, og får stadig større problem med relasjonane på staden.

I Einvik stiller folk seg etter kvart meir og meir tvilande til kven ho er og kva ho driv med. I SAMTALEN blir du uansett omstendigheter møtt med stor kunnskap og varme. Vi følger evidensbasert psykologisk praksis (EBPP) og vår tilnærming i terapi er derfor basert på anerkjent forskning, praksis og erfaring.

Hit kjem ho ein mørk kveld i november og flyttar inn på arbeidarbrakka. SAMLAGET - Samtale ventar. Buy this.

RELATERTE BØKER