Øv og les 2

Øv og les 2 - Aud Selnes | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Aud Selnes
DIMENSJON
4,62 MB
FILNAVN
Øv og les 2.pdf
ISBN
8855778323356

BESKRIVELSE

Øv og les er et opplegg som består av fire hefter til bruk i arbeidet med å bygge opp leseferdighet. Leseferdigheten trenes ved hjelp av stavelseslesning og ved at det legges vekt på meningen bak ord og tekst. I Øv og les 2 skal elevene lære å lese tostavingsord hvor tolydsord er den første stavelsen, og de skal lære trestavingsord. De skal også lese trelydsord som helord.

I Øv og les 4 skal elevene lese lange, vanskelige ord ved hjelp av stavelsesmetoden. Animert tastaturoppsett og de skrivende opplæringshendene brukes til å korrigere feilskriving ved å vise den rette måten å skrive på for din læring- og øvingsopplevelse. Vanskelighetsgraden på leksjonene økes gradvis siden de starter fra kun 2 tegn og slutter med hele tastaturet. Øv på 5-gangen på gangetabellen.net - Lær gangetabellene med 5-stegsplanen.

0 Handlekurv Egenvurdering og vurderingsskjemaene kan være til hjelp for å velge riktig prøve. Dette er en enkel forklaring på hva nivåene betyr: A1.

RELATERTE BØKER