Emmas avec

Emmas avec - Mette Anthun, Kari Birkeland | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mette Anthun, Kari Birkeland
DIMENSJON
10,9 MB
FILNAVN
Emmas avec.pdf
ISBN
5580986788017

BESKRIVELSE

Emma Waal har fått drømmejobben som redaktør i TV 1. Sammen med samboeren og sønnen flytter hun til hjembyen Bergen, full av forventning. Men hun forstår snart at dette er en verden hvor alt ofres for å oppnå makt, prestisje og berømmelse. Møtet med de andre redaktørene røper at ikke alle er like positive til hennes rolle. Er hun bare et alibi for å få flere kvinnelige ledere - en «sexy liten sak», som de kaller henne?Emma kjemper seg likevel frem og blir programleder for talkshowet «Emmas avec». Programmet blir en suksess og får overraskende høye seertall. Så høye tall at hun blir en trussel? Snart handler livet nesten bare om jobben. At hun forelsker seg i kanalens utenriksreporter, gjør ikke underverker for hjemmelivet.Emmas avec er en underholdende roman om makt, svik, avgjørende valg og ikke minst kjærlighetstrøbbel.

Sammen med samboeren og sønnen flytter hun til hjembyen Bergen, full av forventning. Men hun forstår snart at dette er en verden hvor alt ... Emma Waal har fått drømmejobben som redaktør i TV 1.

Møtet med de andre redaktørene røper at ikke alle er like positive til hennes rolle. Er hun bare et alibi for å få flere kvinnelige ledere - en ... TV2 har 20 års jubileum i september.

RELATERTE BØKER