Ja, da så!

Ja, da så! - Bjørn Ingvaldsen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bjørn Ingvaldsen
DIMENSJON
6,18 MB
FILNAVN
Ja, da så!.pdf
ISBN
5103421529639

BESKRIVELSE

De morsomste fortellingene om verdens verste bestemor samlet i en bok!Det finnes folk som er ille, folk som er forferdelige og folk som er direkte grusomme. Og det finnes bestemødre. Bestemora til Elias er den verste som finnes i hele verden. Det har Bjørn Ingvaldsen skrevet fire sprelske bøker om. Disse fire er nå samlet i en stor latterbombe av en bok.Innholder:Jada, jada, jada!Nei vel, da!Au da!Svar, da!

- Så, ja! Så, ja! Så, ja! 17. mai er vi så glad i, moro vi har fra morgen til kveld! Da er det så du, om vi er små du, er vi med likevel Jeg roper hurra dagen så lang, synger for Norge mangen en sang Og jeg, jeg kan du elske mitt land du, det skal du se en gang.

Du kan da få digital tilgang utan ekstra kostnad! Les meir. Ja, ja, så er det slutt mellom oss to då, men eg kjem aldri til å gløyma det me hadde saman Ja da er den så smått åpnet.

RELATERTE BØKER