Norsk jihad

Norsk jihad - Lars Akerhaug | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lars Akerhaug
DIMENSJON
5,16 MB
FILNAVN
Norsk jihad.pdf
ISBN
1948402269797

BESKRIVELSE

Norge har fått sine første hellige krigere. Hvem er de? Hvor ble hatets frø sådd?Unge muslimer i Norge bygger radikale nettverk. Osama bin Laden og mullah Krekar er forbildene. I skyggen av terrorangrepet 22. juli vokser en ny trussel frem. I de radikale miljøene dyrkes døden og flere av medlemmene reiser for å kjempe hellig krig. Hatet retter seg også mot Norge, mot norske grunnverdier som demokratiet. Hvorfor hater de oss? Hva vil de?Lars Akerhaug tar leseren med på en reise fra Norge til Midtøsten, England og Somalia, for å forklare hvordan vi ble et mål for nye terrornettverk.

pris: Kr 399,00 ISBN: 9788248913245 Utgitt: 2013 Heftet/Innbundet: Innbundet I jihadistbevegelsen er det vanlig at arabiske kallenavn starter med «Abu» selv om personen det gjelder er barnløs. Vinteren 2012 blir Syria en stadig viktigere sak for de norske jihad-tilhengerne. Jakten på Jihad John.

Begrepet brukes dels om de som fremmer slik kamp, eller oftere: om ... Les, studer og søk i Koranen på norsk. Den er en fortolkende oversettelse som sikrer kompatibilitet med de eksegetiske tradisjoner. Kjøp 'Norsk jihad, muslimske ekstremister blant oss' av Lars Akerhaug fra Norges raskeste nettbokhandel.

RELATERTE BØKER