Stjernens time

Stjernens time - Clarice Lispector | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Clarice Lispector
DIMENSJON
7,5 MB
FILNAVN
Stjernens time.pdf
ISBN
8959906516307

BESKRIVELSE

Clarice Lispector regnes i dag blant verdenslitteraturens viktigste moderne forfattere. Stjernens time utkom posthumt i 1977 og anses av mange som hennes hovedverk. Vi møter den unge jenta Macabea som jobber som maskinskriverske i storbyen Rio. Hun kommer fra enkle kår i det nordøstlige Brasil og lever et fattigslig liv, hvor hun lærer seg å se gleden i de små ting. Så forelsker hun seg i Olímpico, en ung gutt fra samme landsdel som henne. Han er en sann opportunist som vil videre i livet. Er Macabea en del av planene hans? Når han til slutt forlater henne til fordel for Macabeas jobbvennine, bestemmer hun seg for å oppsøke en spådame. Sannsigersken spår Macabea en strålende framtid...

Hun kommer fra enkle kår i det nordøstlige Brasil og lever et fattigslig liv, hvor hun lærer seg å se gleden i de små ting. Bildebehandling og mønstergjenkjenning med MATLAB last ned PDF Steffen Log. Black debbath last ned PDF Ole Petter Andreassen.

pris: 249,-Spar: 31,-Kortromanen Stjernenes time kom ut like etter Lispectors død i 1977 og regnes som hennes hovedverk. Vi møter den unge jenta Macabea som jobber som maskinskriverske i storbyen Rio. Stjernens time utkom posthumt i 1977 og anses av mange som hennes hovedverk.

RELATERTE BØKER