Permittering under og etter koronapandemien

Permittering under og etter koronapandemien - Nicolay Skarning, Mari Verling | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Nicolay Skarning, Mari Verling
DIMENSJON
4,85 MB
FILNAVN
Permittering under og etter koronapandemien.pdf
ISBN
4655291712300

BESKRIVELSE

PERMITTERING under og etter koronapandemien inneholder alt en arbeidsgiver trenger for å vurdere og iverksette permitteringer, med praktiske eksempler, protokoller og permitteringsvarsler. Denne boken er laget for arbeidsgivere i forbindelse med alle spørsmål som er kommet opp i sammenheng med koronapandemien 2020, og med de endringer i regelverk og tolkninger som pandemien har medført. Formålet er å gi arbeidsgivere alt de trenger når de vurderer og iverksetter permitteringer. Boken er imidlertid også nyttig for ansatte og fagforeninger. Forfatterne har lang erfaring med gjennomføring av permittering også i forbindelse med rettssaker, og boken inneholder råd om praktisk gjennomføring og tips. I tillegg er det beskrevet beste praksis i hvert kapittel. Boken inneholder også utkast til informasjonsskriv til ansatte, protokoller med tillitsvalgte og permitteringsvarsel på både norsk og engelsk, samt meldeskriv til NAV.

LO var avvisende til slik lovgivning. Permittering under koronapandemien Skrevet mars 17, 2020 / Aleksander Ryan Det er innført inngripende tiltak for å bekjempe Koronaviruset (Covid-19), tiltak som i stor grad rammer næringslivet i form av bortfall av inntektsgrunnlaget i uviss tid fremover. Slik er reglene om permitteringslønn og dagpenger under koronapandemien. ...

Perioden er 15 (2 i forbindelse med koronapandemien) arbeidsdager ved både hel og delvis permittering (ikke sammenhengende kalenderdager). Du kan maksimalt være permittert uten lønn i 26 uker i en løpende 18 måneders periode. Ansatte kan permitteres for en periode dersom bedriften ikke kan sysselsette arbeidstakeren på en økonomisk forsvarlig måte, og bedriften mener situasjonen kun er midlertidig.

RELATERTE BØKER