Sprenging

Sprenging - Nils Inge Øyna | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Nils Inge Øyna
DIMENSJON
8,54 MB
FILNAVN
Sprenging.pdf
ISBN
7124016054766

BESKRIVELSE

Boka omhandler sprenging. Serien "VK1 anleggsmaskinfører" er primært beregnet til bruk i videregående skole, men egner seg også for anleggsmaskinførere uten den obligatoriske opplæringen (40-timerskurset) og andre som ønsker ytterligere yrkeskunnskap. Med eksempel på oppgaver med løsningsforslag og stikkordregister.

Boring for sprenging, injeksjon eller installering av bolter. Steinsprekking uten dynamitt Produktene Steinsprekker og Simplex System sprekker opp steiner og knauser uten bruk av dynamitt. De har vært på markedet i flere år og kan i enkelte tilfeller erstatte bruk av pigghammer. Søk på vegvesen.no.

- Riving. - Drenering. Sprengningsarbeider - massetransport, anleggsarbeid, gravemaskin, anleggsarbeider, sprengningsarbeid, grunnarbeid, pukk, anleggsentreprenører, gravearbeid ... Sprenging «Hamring» 2-4 støt pr.

RELATERTE BØKER