Terror på havet

Terror på havet - Jarle Johannessen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jarle Johannessen
DIMENSJON
3,90 MB
FILNAVN
Terror på havet.pdf
ISBN
5366643481407

BESKRIVELSE

Blindpassasjeren terroriserer et skip i flere uker for å nå sitt mål: å ta livet av en person på den andre siden av kloden. Du får møte dagens moderne sjørøvere som senker skip og lar et helt mannskap forsvinne.

Kort kan brukes som betalingsmiddel de fleste steder, men vær oppmerksom på at kontanter som betalingsmiddel er mer utbredt enn i Norge, spesielt på landsbygda. På den nordlige delen av øya kan man betale med euro, men vekslepenger gis i tyrkisk mynt. Hvert år dør store mengder sjøpattedyr, fugler og fisker av plastsøppel.

september-angrep var på mange måter noe ganske nytt. Omfanget var større enn tidligere terrorattentat: McVeighs bombe tok livet av 168 mennesker i Oklahoma City i 1995, Irguns bombe mot hotellet som huset britenes hovedkvarter i Jerusalem tok 91 liv i 1946. 8.

RELATERTE BØKER