Fra Amerikas Kultur

Fra Amerikas Kultur - Christensen C. B | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Christensen C. B
DIMENSJON
6,42 MB
FILNAVN
Fra Amerikas Kultur.pdf
ISBN
9082439894157

BESKRIVELSE

Lykken var stor da min søster Aina kom fra Norge for å være med å gå siste etappe til Canada. Det ble en tøff introduksjon på Pacific Crest Trail for Aina. To glis fra Amerika.

USA strekker seg over hele kontinentet, fra Atlanterhavet i øst til Stillehavet i vest, med grenser i nord til Canada og Mexico i sør. Landet omfatter dessuten den nordvestlige del av kontinentet (Alaska) og øygruppen Hawaii i Stillehavet, og har siden 1959 bestått av 50 delstater ... Vi vil gjerne vise deg en beskrivelse her, men området du ser på lar oss ikke gjøre det. Sør-Amerika er en verdensdel på den vestlige halvkule som omfatter den sørligste delen av det amerikanske kontinent.

RELATERTE BØKER