Ildprøven ; Viridians blod

Ildprøven ; Viridians blod - Lene Kaaberbøl | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lene Kaaberbøl
DIMENSJON
12,82 MB
FILNAVN
Ildprøven ; Viridians blod.pdf
ISBN
1560868623406

BESKRIVELSE

VILLHEKS - spennende fantasyserie!CLARA TROR hun er ei helt vanlig jente som lever et helt vanlig liv. Men da hun blir klort i ansiktet av en svart, gigantisk katt, er ingenting lenger som det var. I all hast pakker mor bilen og tar Clara med til et hus langt ut i skogen der tanta hennes bor.Tante Isa mener at Clara er ei villheks som henne, men Clara vet ingenting om trolldom. For hvert mislykkede tryllekunstforsøk føler hun seg sikrere på at hun bare er ei vanlig jente. Men ei natt hun er alene i huset, blir hun satt på hekseprøve.Etter hvert er det ingen vei tilbake, og det er som Villheksa Shanaia sier til Clara i Viridians blod: «DU MÅ! Det er ingen andre som kan. Eller vil.»Ildprøven og Viridians blod er bok 1 og 2 i Lene Kaaberbøls fantasyserie Villheks. Ildprøven ble kåret til beste barnebok av danske barn i 2012!

Passer til alder: Forfatter: Lene Kaaberbøl Emne: Hekser Bokserie: Villheks Antall sider: 303 Type bok: Innbundet Format: 137x210 Kjøp Viridians blod fra Bokklubber Villheksa Shanaia er fortvilt og sterkt såra. Ho er i ferd med å mista Vestmark, heimstaden sin, til onde Kimæra.

Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris VILLHEKS - spennende fantasyserie! CLARA TROR hun er ei helt vanlig jente som lever et helt vanlig liv. Men da hun blir klort i ansiktet av en svart, gigantisk katt, er ingenting lenger som det var.

RELATERTE BØKER